zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysJohnny Lommers(Kozakken Boys): Hij doet het weer!

Johnny Lommers(Kozakken Boys): Hij doet het weer!

Al twee weken achtereen is hij van grote waarde voor Kozakken Boys: Johnny Lommers. Vorige week schoot hij in blessuretijd de thuisclub naar een belangrijke 2-1 overwinning op IJsselmeervogels; gisteren deed hij het weer met dit verschil dat het niet de winnende treffer was van Kozakken Boys in Hardenberg bij HHC, maar wel een heel belangrijke.

In de 62e minuut was Lommers in het veld gekomen voor Yasin Ouja; vijf minuten later liet hij het HHC-net bollen en bracht de Boys op een belangrijke 2-1 voorsprong.
De Werkendammer zou nog een keer scoren. In de 90e minuut, maar dat doelpunt kon geen genade vinden in de ogen van de scheidsrechter de Bruijn en werd afgekeurd.

Het werd uiteindelijk een 3-2 overwinning voor Kozakken Boys dankzij doelpunten van “good-old” Leon Bot(44e minuut), Johnny Lommers(67e minuut) en Nizar Mekkaoui (85e minuut) voor Kozakken Boys en Rob van der Ley(64e minuut) en Jesper Drost(77e minuut) voor HHC dat daarmee de eerste nederlaag leed na 7x ongeslagen te zijn gebleven.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD