Volg ons
Paddy John GVVV

Tweede Divisie

John weet contract te verdienen bij GVVV

John weet contract te verdienen bij GVVV

GVVV heeft Paddy John voor de rest van het seizoen weten vast te leggen. De 26-jarige aanvaller was de afgelopen periode al op proef in Veenendaal. Maandagavond werd hij voor het laatst getest in de oefenwedstrijd tegen Jong RKC Waalwijk. Hij speelde 45 minuten mee.

Directe versterking gezocht

In die periode wist hij de technische leiding voldoende te overtuigen. GVVV maakt dan nu ook melding van een akkoord, John heeft voor de rest van het seizoen getekend. De Veenendaalse club was op zoek naar versterking in de selectie door onder meer het wegvallen van Simon Brouwer door een knieblessure. De afgelopen twee weken liet John zien voldoende fit te zijn om direct van waarde te kunnen zijn.

Drieënhalf jaar niet gespeeld

Dit was voor trainer John de Wolf namelijk een voorwaarde. Bij de entree van John was dat twijfelachtig, want de afgelopen drieënhalf seizoenen zat hij zonder club. Als jeugdspeler kwam hij uit voor FC Twente, om via Heracles Almelo, RKC Waalwijk, Fortuna Sittard, VfL Osnabrück in 2012 bij AGOVV terecht te komen. Die club ging een half jaar later failliet en zo kwam er een einde aan de profloopbaan van John. Maandag speelde Joey Steenbergen ook mee, of hij een aanbieding krijgt is nog niet bekend.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie