vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsScheveningenJohn Blok tekent voor 18e seizoen bij Scheveningen

John Blok tekent voor 18e seizoen bij Scheveningen

John Blok begint komende zomer aan zijn 18e seizoen bij Scheveningen. De oefenmeester verlengt zijn contract, net als assistent Robin Knoester, keeperstrainer Marco Scheenstra en assistent Marc Breuer.

,,Club en trainers zijn erg tevreden met elkaar, zien met hun teams ondanks de lastige huidige omstandigheden voldoende ontwikkelingsperspectief en halen uit dat alles vooral ook veel plezier. Na de evaluatiegesprekken waren alle partijen er in deze moeilijke tijd dan ook snel uit om de samenwerking te verlengen”, schrijft Scheveningen in een toelichting op de verlenging.

Blok mag zich zo langzamerhand de Foppe de Haan van Houtrust gaan noemen. De oefenmeester zit al 17 jaar aaneengesloten op de bank bij Scheveningen. Tussen zijn de eerste en tweede periode bij de club werkte hij drie seizoenen bij Quick Boys en een jaar bij VVSB.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD