Volg ons

Scheveningen

John Blok tekent voor 18e seizoen bij Scheveningen

John Blok tekent voor 18e seizoen bij Scheveningen

John Blok begint komende zomer aan zijn 18e seizoen bij Scheveningen. De oefenmeester verlengt zijn contract, net als assistent Robin Knoester, keeperstrainer Marco Scheenstra en assistent Marc Breuer.

,,Club en trainers zijn erg tevreden met elkaar, zien met hun teams ondanks de lastige huidige omstandigheden voldoende ontwikkelingsperspectief en halen uit dat alles vooral ook veel plezier. Na de evaluatiegesprekken waren alle partijen er in deze moeilijke tijd dan ook snel uit om de samenwerking te verlengen”, schrijft Scheveningen in een toelichting op de verlenging.

Blok mag zich zo langzamerhand de Foppe de Haan van Houtrust gaan noemen. De oefenmeester zit al 17 jaar aaneengesloten op de bank bij Scheveningen. Tussen zijn de eerste en tweede periode bij de club werkte hij drie seizoenen bij Quick Boys en een jaar bij VVSB.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Scheveningen