donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJohn Blok: 'Deze scheidsrechter heeft niks op dit niveau te zoeken'

John Blok: ‘Deze scheidsrechter heeft niks op dit niveau te zoeken’

Scheveningen was lang op weg naar de eerste zege van het seizoen, tot TEC vlak voor tijd een discutabele gelijkmaker scoorde via Jesse Dibbets. Het leverde de nodige woede op bij Scheveningen richting scheidsrechter Winkel, die in de ogen van de Schollekoppen de treffer had moeten afkeuren omdat doelman Bjorn Benard binnen zijn 5 meter gebied werd aangevallen.

,,Ik voel me gewoon bestolen. (..) Het was geen goede wedstrijd, maar wel een wedstrijd met heel veel strijd. Twee ploegen die absoluut wilden winnen. (..) Als je deze scheidsrechter vandaag bezig ziet – natuurlijk zit er ook nog wat frustratie in – die heeft niks op dit niveau te zoeken. Als je kijkt hoeveel kaarten hij geeft in deze wedstrijd, dan denk je dat het een ongelofelijke schoppartij is geweest, maar dat was het volgens mij helemaal niet”, foeterde Scheveningen-coach John Blok tegenover Omroep West. ,,Volgens mij is de keeper aanvallen binnen de 5 meter gewoon een overtreding. Natuurlijk, als TEC alle risico’s gaat nemen, lange ballen gaat spelen, natuurlijk kan ‘ie dan verkeerd vallen, maar niet op deze manier. (..) Als je zo aanhikt tegen een eerste overwinning en je krijgt hem dan vlak voor tijd zo nog tegen, natuurlijk ben je dan gefrustreerd.”

Blok vervolgt: ,,Ik zit zelf in het onderwijs. Als een klas er een puinzooi van maakt, dan kun je de klas de schuld geven, maar je kunt ook naar jezelf kijken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD