Volg ons

Tweede Divisie

John Blok cynisch: ‘KNVB weet ons toch elke keer weer te verbazen’

John Blok cynisch: ‘KNVB weet ons toch elke keer weer te verbazen’

De beslissing om de KNVB bekerwedstrijden enerzijds te verplaatsen, maar wel met de boodschap dat bij verder uitstel direct uitsluiting volgt, is met gefronste wenkbrauwen ontvangen bij clubs, spelers, volgers en trainers. Waaronder Scheveningen-coach John Blok.

Blok maakt in gesprek met Haaglandenvoetbal.nl van zijn hart geen moordkuil: ,,Ik snap dat het allemaal moeilijk is en er aan elke oplossing ook weer nadelen hangen, maar de KNVB weet ons toch elke keer weer te verbazen. De bekerwedstrijden zijn nu verplaatst naar het eerste weekend van december. Mogen amateurclubs dan nog niet spelen, dan worden ze uitgesloten van verdere deelname. Een fijn vooruitzicht in deze tijd als je je, als bijvoorbeeld periodekampioen, geplaatst hebt voor de eerste ronde en deze ook begroot hebt. Mocht alles straks meezitten en de wedstrijden gaan wel door, dan hebben we twee weken om ons voor te bereiden op een wedstrijd tegen een BVO. Dat kan natuurlijk niet en is vragen om blessures. Ik geloof ook niet dat je bij een KNVB-cursus slaagt als je zo’n periodiseringsmodel op papier zet.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie