zondag, juni 4, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseJohan Steur verbaasd over einde trainerschap bij RKAV Volendam

Johan Steur verbaasd over einde trainerschap bij RKAV Volendam

Kort voor de kerstdagen bracht het bestuur van hoofdklasser RKAV Volendam naar buiten dat na goed overleg was besloten dat er komende zomer een einde komt aan het trainerschap van Johan Steur bij de amateurtak van de club. Dit werd zo gecommuniceerd op de eigen website.

In een interview dat het Noord Hollands Dagblad vandaag publiceerde geeft Steur echter aan vooral verbaasd te zijn. ,,In feite gaat het allemaal goed en ik had graag verder gewild. Maar ze willen wat anders, een ander beleid. Wat dat is? Dat weet ik ook niet.”

Voorzitter Vincent Vullings van de club laat weten dat het niet met onvrede over Steur te maken heeft, maar dat men een andere wind wil.

De club is doende met een nieuwe technische commissie. Een nieuwe trainer is er nog niet. Steur maakt het seizoen af en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij is met zijn team kanshebber voor het kampioenschap. Volendam staat op de vierde positie in de zaterdaghoofdklasse B op drie punten achterstand van koplopers v.v. Eemdijk en SV Urk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD