zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagClubsJoey Vink wil meer spelen en vertrekt bij FC Lisse

Joey Vink wil meer spelen en vertrekt bij FC Lisse

Het afgelopen seizoen werd de 21-jarige Joey Vink overgeheveld van FC Lisse O23 naar de A-selectie van de ploeg van Raymond Bronckhorst. Hij had een prima seizoen achter de rug bij de reserves van FC Lisse waar hij lange tijd meedeed in de race om het kampioenschap.

Vol goede moed begon Joey aan het seizoen in de hoop zich te kunnen mengen in de strijd om een basisplaats. Maar toen sloeg het pechduiveltje toe: middenvelder Joey raakte geblesseerd en kwam nauwelijks aan spelen toe voor de ploeg uit Lisse.

En aangezien ook hij graag wekelijks wil voetballen heeft hij besloten zijn focus op elders te gaan richten en op zoek te gaan naar een nieuwe club waar hij zich volgend seizoen wellicht in de basis kan spelen.

Het bestuur van FC Lisse is er van overtuigd dat Joey zal slagen.
“Joey is een speler die altijd de volle honderd procent inzet toont, voorop gaat in de strijd in zowel trainingen als wedstrijden en de kunst verstaat om zijn medespelers optimaal te motiveren; wij wensen hem een mooie club toe komend seizoen”.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD