zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsNoordwijkJoey Ravensbergen verlaat Quick Boys voor pikante terugkeer bij Katwijk

Joey Ravensbergen verlaat Quick Boys voor pikante terugkeer bij Katwijk

Joey Ravensbergen zet zijn loopbaan voort bij vv Katwijk. De linksback maakte recent zijn vertrek bij Quick Boys kenbaar.

,,We zijn Joey natuurlijk nooit uit het oog verloren”, reageert technisch manager Cees Bruinink op de clubsite. ,,Hij staat bekend als een goede veelzijdige verdediger en tegen ons viel hij altijd op met zijn winnaarsmentaliteit, drive en passie, gekoppeld aan zijn aanvallende kwaliteiten. Toen Joey zijn vertrek bij Quick Boys openbaar maakte, kregen we direct signalen van zijn vrienden, die supporters van VV Katwijk zijn, dat hij nog geen andere club gekozen had. Na intern overleg hebben wij daarna besloten contact met Joey op te nemen. Na een zeer goed gesprek met Joey, waarbij ook hoofdtrainer Anthony Correia aanwezig was, gaf Joey de volgende dag al aan dat hij graag de nieuwe uitdaging bij zijn oude club wil aangaan.”

De geboren Katwijker maakte sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van Quick Boys. Eerder speelde hij vanaf de C-tjes in de jeugdopleiding op Nieuw Zuid. Pikant is dat Ravensbergen met voetballen begon bij rivaal vv Katwijk. Ravensbergen speelde evengoed ruim 150 competitieduels voor de blauw-witten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD