zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagJoey Kooge en Thom de Vries wijzen Odin ’59 de weg tegen...

Joey Kooge en Thom de Vries wijzen Odin ’59 de weg tegen Excelsior ‘31

Trainer Alex Geernaert van Odin ’59 keek zijn ogen uit. Bij de rust leidde zijn ploeg al met 3-1. Een ongekende luxe voor de Heemskerkers die vechten voor lijfsbehoud en kampen met de nodige afwezige spelers. Odin won met 5-1.

Trainers kunnen alles tot in details voorbereiden, maar soms speelt toeval ook een belangrijke rol Routinier Sam Aarts haakte vlak voor aanvang af en aanvaller Joey Kooge werd zijn vervanger. Hij was betrokken bij de eerste twee treffers. Routinier Thom de Vries en Amed al Mahdi – die vertrekt bij de club – scoorden.

Even leek een deja-vu-gevoel zich meester te maken bij de moeilijk scorende thuisploeg. De Vries liet de kans op de derde goal liggen en Werkhoven schoot vlak voor de rust de 2-1 achter doelman Joost Meendering.

Maar niets was minder waar, Niels Jager zorgde voor een opsteker door zijn ploeg een paar tellen voor rust op 3-1 te zetten.

Toen Excelsior ’31 met het alles-of-niets offensief begon speelde dat Odin in de kaart.  Thom de Vries en Ahmed al Mahdi maakten de vierde en vijfde treffer. Een ongekende luxe.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD