woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagJoey Kooge start zijn brommer ook in Ermelo, Odin ’59 pakt de...

Joey Kooge start zijn brommer ook in Ermelo, Odin ’59 pakt de zege

Wie vooraf naar de bank keek van beide ploegen zag bij DVS ’33 ex-prof Stef Nijland en spits  Benjamin Roemeon zitten, terwijl Odin ’59 het moest doen met spelers van een ander kaliber luisterend naar namen als De Groot, Blokzijl en Muller. Toch waren het de Heemskerkers die de punten meenamen, 1-2.

De ploeg van Alex Geernaert kan door de zege weer even ademhalen. De ploeg staat op een ruime marge van de degradatieplekken en dat was aan het begin van het seizoen wel anders.

In Ermelo zat er er lijn in het spel van de gasten. DVS’33, dat zichzelf jaarlijks tot titelkandidaat uitroept, had het er moeilijk mee.

Lefteris Grammenidis maakte het doelman Hulskamp moeilijk, die raakte zo in paniek dat hij de bal verspeelde aan de middenvelder, hetgeen 0-1 betekende.

Vijf minuten voor de rust wordt via combinatiespel Joey Kooge vrijgespeeld, die zijn brommer start.

De fans kijken vreemd op. Er stomen rookwolken op, het ruikt het naar benzine en er is geronk te horen.

De tweewieler behoort toe aan Joey Kooge die zijn brommer elke week drie onderhoudsbeurten geeft.

De bandenspanning is gecontroleerd, de bougies zijn gesmeerd, de olie is ververst en de benzinetank met Euro 95 zit vol  voor rushes en dribbels richting het vijandelijke doel.

Kooge schiet uit de vloeiende aanval de 0-2 binnen.

En na de rust moet DVS ’33 komen. Ze brengt Stef Nijland en spits  Benjamin Roemeon, maar komt niet verder dan een goal van Quincy Veenhof.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD