dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtJoey Jongman wil carrière afsluiten bij Barendrecht

Joey Jongman wil carrière afsluiten bij Barendrecht

Joey Jongman verdiende met opnieuw een uitstekend seizoen een transfer naar Katwijk. Toch verwacht de middenvelder over enkele jaren terug te keren bij Barendrecht.

Terugkeer
,,Hier zitten veel van mijn maten”, vertelt Jongman in het AD. ,,Ik ga buiten het voetbal ook met ze om. Dit is zes jaar, hè? Ik ga mijn gezicht hier in de toekomst nog genoeg laten zien. Of ik hier ooit terugkeer als voetballer? Daar heb ik over nagedacht en ik denk dat ik mijn carrière hier zou willen afsluiten. En dan hoop ik dat veel ploeggenoten hier nog spelen.”

Vrienden voor het leven
Hij is trots op de vierde plek van Barendrecht dit seizoen: ,,Vooraf hadden we voor de vierde plek getekend. Ik zei al tegen die gasten: ‘We moeten trots op onszelf zijn’.” Naast Jongman vertrekt ook Tim Eekman. Hij speelt volgend seizoen voor Kozakken Boys en kan zodoende best wel eens een belangrijke concurrent worden in de titelstrijd in de Tweede Divisie. Ook hij verlaat een selectie waarin hij zich heel prettig voelde: ,,Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt. Mijn keuze voor Kozakken Boys is puur sportief geweest. Ik hoop volgend jaar met die schaal te staan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD