Volg ons

BVV Barendrecht

Joey Jongman verlaat Katwijk voor oude liefde Barendrecht

Joey Jongman verlaat Katwijk voor oude liefde Barendrecht

Joey Jongman keert terug bij de club waar hij al zoveel mooie jaren heeft beleefd: BVV Barendrecht. De 30-jarige middenvelder had eerder al aangekondigd komende zomer te vertrekken bij Katwijk.

Jongman was na twee seizoenen op de Krom de reistijd van zijn woonplaats Spijkenisse naar de Krom beu, helemaal nu het vaderschap hem wacht. Of zoals Barendrecht het omschrijft: ,,De lange reistijden naar Katwijk gingen Joey in combinatie met zijn drukke baan steeds meer opbreken. Met daarbij gezinsuitbreiding op komst in huize Jongman, zocht Joey naar een ambitieuze voetbalomgeving waarin hij een betere balans kan creëren tussen werk, privé en voetbal. De keuze voor de vertrouwde BVV-omgeving, waaraan Joey na een uiterst succesvolle en plezierige periode altijd warme gevoelens heeft overgehouden, was voor Joey dan ook snel gemaakt.”

De spelmaker speelde reeds zes seizoenen voor Barendrecht, waarin hij tot 172 competitieduels en 34 treffers kwam. In zijn laatste seizoen op de Bongerd scoorde hij liefst 15 keer.

Voor Jongman was veel interesse: ,,Tien minuten na het bericht op social media belde een club uit de Tweede Divisie al. In de uren en dagen daarna hebben zo’n vijf, zes clubs zich bij mij gemeld. Dat voelt als een compliment”, stelde hij in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek.nl. De keuze viel uiteindelijk op zijn oude liefde Barendrecht.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht