Home Competities Tweede Divisie Joey Jongman kondigt vertrek aan bij Katwijk

Joey Jongman kondigt vertrek aan bij Katwijk

Katwijk verliest volgende zomer één van haar steunpilaren. Joey Jongman heeft bij de clubleiding aangegeven te zullen vertrekken. De lange reistijd, waar hij al eerder mee worstelde, wordt hem te gortig door het feit dat hij binnenkort vader wordt.

- Advertentie -

,,Het gegeven dat hij daardoor meer thuis wil zijn – en de lange reistijd vanuit Spijkenisse en drie keer trainen per week hem steeds meer gaat opbreken – heeft hem doen besluiten om te stoppen bij VV Katwijk“, schrijft Katwijk op haar website. Jongman (30) kwam in de zomer van 2018 over van BVV Barendrecht. ,,Met VV Katwijk had Joey afgelopen seizoen pech dat zijn droom om kampioen van de Tweede Divisie te worden wegviel, nadat de competitie in maart stopte. VV Katwijk stond toen bovenaan met drie punten voorsprong. Met zijn persoonlijkheid gekoppeld aan zijn techniek, loopvermogen en inzicht, is hij na zijn komst direct door de supporters in de armen gesloten. VV Katwijk betreurt dan ook zijn vertrek, maar heeft begrip voor zijn beslissing.”

Het is nog onduidelijk waar Jongman zijn loopbaan voortzet, maar het is geen geheim dat Barendrecht al meerdere malen poogde hem terug te halen naar de Bongerd.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES