Volg ons

Hoofdklasse

Jodan Boys neemt per direct afscheid van Marengo, Trainer Van der Weij verlaat Buitenpost

Jodan Boys neemt per direct afscheid van Marengo, Trainer Van der Weij verlaat Buitenpost

Levi Marengo maakt geen deel meer uit van de selectie van Jodan Boys. De hoofdklasser maakte via de officiële kanalen bekend dat het per direct afscheid neemt van de aanvaller. VV Buitenpost moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, René van der Weij maakte wereldkundig dat hij de vereniging aan het einde van het lopende seizoen zal verlaten.

Samenwerking onmogelijk
Op de officiële website van Jodan Boys werd summier tekst en uitleg gegeven over het directe vertrek van Marengo. ,,Jodan Boys is na gesprekken met de technische staf, de spelersgroep en begeleiding tot de conclusie gekomen dat verdere samenwerking niet mogelijk is.” De aanvaller kwam in het verleden onder andere uit voor CD Ourense, Stormvogels Telstar, Jove Espanol, Heerjansdam, FC Boshuizen en Deltasport Vlaardingen.

Hoofdtrainer
Van der Weij (35) is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen bij VV Buitenpost en wist de ploeg het voorgaande seizoen naar de hoofdklasse te loodsen.  2013 kwam hij binnen als stagiair en werkte zich op naar de functie van hoofdtrainer. De oefenmeester koos er zelf voor om aan het einde van het lopende seizoen te vertrekken, maar kijkt met een zeer goed gevoel terug op zijn periode bij VV Buitenpost. ,,Ik heb hier zes fantastische seizoenen gehad waarvan vier als hoofdtrainer, maar wil een nieuwe weg inslaan. Ik kijk terug op zes mooie jaren met het bereiken van de KNVB-beker, periodetitels en natuurlijk het kampioenschap als hoogtepunt”, aldus Van der Weij tegenover de website Huis aan Huis Leeuwarden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse