donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkJochem Twisker vertrekt bij De Dijk

Jochem Twisker vertrekt bij De Dijk

Jochem Twisker neemt na dit seizoen afscheid als trainer van asv De Dijk. Hoewel de club uit Amsterdam-Noord graag met de Bussummer door wilde, besloot de voormalig coach van Spakenburg dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Kampioenschappen
Twisker beleefde met De Dijk een uiterst succesvol eerste seizoen, waarin hij direct en met overmacht kampioen werd in de Derde Divisie Zondag. Dit seizoen zijn de resultaten van De Dijk wisselend, mede door onrust binnen de club. De 45-jarige coach schreef eerder al het algeheel amateurkampioenschap met Spakenburg in het seizoen 2013/2014 op zijn erelijst.

Open voor nieuwe club
Volgens Twisker staat zijn beslissing om De Dijk na dit seizoen te verlaten los van de recente onrust die is ontstaan door het vertrek van hoofdsponsor en geldschieter Heino Braspenning. Hij zegt zijn beslissing al geruime tijd geleden te hebben genomen. Onduidelijk is nog waar de toekomst van Twisker ligt: ,,Ik sta open voor een nieuwe club. Dat kan als trainer zijn, maar ik sta ook open voor een rol buiten het veld, bijvoorbeeld als technisch manager”, stelt hij in gesprek met Voetbal247.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD