dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsSportlust '46Jochem Twisker nieuwe trainer van Sportlust ’46

Jochem Twisker nieuwe trainer van Sportlust ’46

Jochem Twisker is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van Sportlust ’46 en volgt hiermee de naar SV Spakenburg vertrekkende Patrick Loenen op. Twisker heeft voor één seizoen zijn contract ondertekend bij Sportpark Cromwijk.

Sportlust ’46 haalt een zeer ervaren en succesvolle trainer binnen. Met SV Spakenburg pakte hij in 2014 de algehele landstitel. Na drie seizoenen bij SV Spakenburg werd hij trainer bij ADV De Dijk. Met deze Amsterdamse club werd hij kampioen van de Derde Divisie. Hierna volgde Hercules en GVVV.

Samen met Chris de Graaf vormt Twisker het nieuwe trainersduo bij SV Spakenburg. De uitdaging is om het kwakkelende team uit de degradatiezone te halen, nadat hoofdtrainer Eric Meijers werd ontslagen na een slechte start in de Jack’s League.

Sportlust ’46 laat weten blij te zijn met de nieuwe aanwinst. “We hebben de zoektocht naar een nieuwe trainer zorgvuldig aangepakt. Jochem past in het profiel van de juiste trainer voor Sportlust ’46. We zijn blij dat we eruit zijn gekomen en kijken uit naar een fijne samenwerking.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD