dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Jochem Twisker lijkt te zinspelen op vertrek bij GVVV'

‘Jochem Twisker lijkt te zinspelen op vertrek bij GVVV’

Jochem Twisker lijkt te spelen met de gedachte om zijn contract in te leveren bij GVVV. Dat valt op te maken uit het interview met de oefenmeester na afloop van de 0-2 nederlaag tegen HHC Hardenberg met RTV Utrecht.

,,Ik ga er ongetwijfeld met de club over praten. Daar moet je als trainer zelf ook initiatief in nemen”, stelde Twisker. ,,Je kan wel hopen op het moment dat de omslag gaat komen maar dat moet dan wel gebeuren. Acht gespeeld en één punt dat is natuurlijk dramatisch.”

Tijdens het interview had Twisker nog niet met de technische leiding van de Veenendaalers gesproken, maar zijn verwachting is dat hij maandag met de club gaat zitten. ,,Ik heb geleerd in mijn leven om goed te relativeren. Ik kan er als mens prima mee omgaan maar ik vind het heel vervelend voor deze mooie club. Als je er zo voorstaat is het voor iedereen hier kortgezegd klote. Voor mij persoonlijk is het een krasje op mijn ego”, aldus de voormalig coach van Spakenburg, De Dijk en Hercules.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD