woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlEredivisieClubsJoao Teixeira mag Feyenoord verlaten,club richt pijlen op Joey Veerman

Joao Teixeira mag Feyenoord verlaten,club richt pijlen op Joey Veerman

Feyenoord trainer Arne Slot heeft Joao Teixeira laten weten dat hij kan gaan uitkijken naar een andere club. De 28 jarige Portugees is op een zijspoor beland bij de Rotterdammers en komt niet meer voor in de plannen van Slot. Feyenoord ziet daardoor af van de optie nog een jaar te verlengen.

Teixeira kwam in de zomer van 2020 over van Vitoria Guimaraes voor anderhalf miljoen euro maar kon nooit overtuigen in de Kuip.. De middenvelder kan dit seizoen de concurrentiestrijd niet winnen en moet daarom genoegen nemen met een plek op de bank. Met slechts 8 basisplaatsen en in totaal 24 wedstrijden sinds zijn overgang mag hij nu gaan praten met andere clubs. Ook Mark Diemers lijkt bezig met een vertrek,hij is in verregaande onderhandeling met Hannover 96 over een verhuurperiode tot het einde van dit seizoen.

Joey Veerman:

De ontwikkelingen bij Feyenoord lijken alles te maken te hebben met de interesse van de Rotterdammers in Joey Veerman. De 23-jarige middenvelder van Heerenveen geniet de laatste tijd veel interesse maar heeft altijd uitgesproken graag voor Feyenoord te willen spelen.  De Volendammer heeft nog een contract tot medio 2024 bij Heerenveen.Zelf zegt hij rustig te blijven onder alle interesse en dat hij het allemaal rustig op zich af wil laten komen.. Een half jaar geleden leek Veerman ook al onderweg naar de Kuip maar toen vond Feyenoord de vraagprijs wat te gortig. Naar verluid willen de Friezen rond de 6 miljoen euro plus een doorverkooppercentage voor de middenvelder. Feyenoord heeft al een eerste bod uitgebracht maar deze werd door Heerenveen van tafel geveegd.

 

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]