woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsJim Hulleman vertrekt volgend seizoen van HFC naar IJsselmeervogels

Jim Hulleman vertrekt volgend seizoen van HFC naar IJsselmeervogels

HFC raakt aanvoerder Jim Hulleman kwijt aan IJsselmeervogels. De 29-jarige is sinds zijn komst van Odin’59 bijna wekelijks uitblinker bij HFC en tekent een contract tot medio 2024. Hij volgt Daniel van Son, Wessel Boer en Khalid Tadmine die ook van Haarlem naar het rode deel van Spakenburg vertrokken.

De nieuwe technische commissie van De Vogels legt met Hulleman een van de betere spelers uit de Tweede Divisie vast die ook nog multifunctioneel is. Bij HFC speelde hij als middenvelder, nummer 10, spits, linksback en linker centrale verdediger.

 

auto van de zaak

“Jim is een sierlijke middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is, vrijwel tweebenig is en beschikt over een goede traptechniek en verre inworp’’ stelt de TC van de Vogels.

,,Iemand die sinds 2019 bovendien betrokken is bij goals via zowel doelpunten als assists. Hij past naadloos in het door de technische commissie opgestelde spelersprofiel.

Hij beschikt namelijk over de kwaliteiten om het publiek te vermaken en koppelt dat aan een uitstekende instelling. Met zijn intelligente speelstijl is hij in staat om tussen de linies te spelen waardoor hij voor elke tegenstander een lastig te bespelen voetballer is.

Daarnaast verwachten we dat hij van grote waarde zal zijn voor de ontwikkeling van jonge spelers die volgend jaar deel uit zullen maken van de A-selectie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD