Volg ons

Achilles '29

Jeugdig Achilles ’29 ook nipt onderuit tegen VVSB

Jeugdig Achilles ’29 ook nipt onderuit tegen VVSB

Het tot vlaggenschip gepromoveerde ‘beloftenteam’ van Achilles ’29 heeft ook tegen VVSB een alleszins acceptabele nederlaag geleden. Op de eigen Heikant werd het 2-3.

Peet van der Slot opende na een klein half op fabelachtige wijze de score met een schot van grote afstand. Het jeugdige Achilles ’29, dat tot de winterstop in de Hoofdklasse wisselend presteerde, toonde echter veerkracht en zag Niels Willems vlak voor rust de 1-1 maken.

Pech trof de Groesbeekers tien minuten na de pauze. Een schot van Tommy Bekooij werd gestopt door doelman Desny Royendijk, maar de rebound verdween via Achilles-verdediger Justin de Vos in eigen doel: 1-2. Na een uur spelen leek het duel beslist met de rake rebound van VVSB’er Mitchell Theuns: 1-3. Vlak voor tijd keerde de spanning toch weer even terug, door een wat onduidelijke treffer van Achilles ’29, waarbij lastig te zien was wie de bal als laatste raakte.

Met de 2-3 nederlaag mocht Achilles ’29 net als vorige week tegen FC Lienden niet ontevreden zijn. Interessant is echter wel om te zien wie er zondag bij Jong Achilles ’29 in actie komen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29