dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergJesper Drost duwt 'Vogels' verder in de problemen

Jesper Drost duwt ‘Vogels’ verder in de problemen

HHC Hardenberg doet het, volgens de overlevering, altijd goed aan de rode kant van De Westmaat. Duizenden dromen geleden speelden beide ploegen bovenin mee, anno 2022 is het voor de Vogels vooralal punten sprokkelen om de p/d-plaatsen te ontlopen. HHC kwam, zag en overwon met 0-2. Grote man was ex-prof Jesper Drost.

Jesper Drost is een speler die techniek,. fitheod, snelheid en ook qua leeftijd nog makkelijk meekan in het profvoetbal. De ex-speler van PEC Zwolle en FC Groningen sloot zich vorig seizoen aan bij HHC en drukt meer en meer zijn stempel op de ploeg. Bij de eerste treffer gaf hij de assist op Gersom Klok.

 

IJsselmeervogels tankte vorige week in een oefenduel met AFC vertrouwen door met 3-2 te winnen, maar was zaterdag aanvallend onmachtig.

Pieter Langedijk had de kans op de gelijkmaker maar knalde hoog over.

Een fractie later hield Jesper Drost aan de andere kant het hoofd wel koel, 0-2.

De Vogels blijven op de vijftiende plek staan, maar hebben nog wel een inhaalduel tegoed. Ze spelen dinsdag bij nummer laatst GVVV, en die ploeg is het beste medicijn voor een ploeg in de problemen.

Door de winst steeg HHC Hardenberg van de zevende naar de vijfde plaats.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD