dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkJeroen Verhoeven stopt per direct bij asv De Dijk

Jeroen Verhoeven stopt per direct bij asv De Dijk

De Dijk ziet opnieuw haar selectie krimpen. Doelman Jeroen Verhoeven heeft per 1 december zijn contract bij de Amsterdamse Tweede Divisionist laten ontbinden.

Blessureleed
Aanleiding voor het besluit is aanhoudend blessureleed. De oud-prof kampte de afgelopen weken met schouderklachten, waardoor hij de laatste wedstrijden al niet meer keepte bij De Dijk en werd vervangen door Stan Bijl. Vanwege fysieke klachten zet de sluitpost dan ook een punt achter zijn carrière van liefst twintig jaar.

Mooie tijd
Op zijn Instagram-account schrijft hij: ,,Ik wil graag via deze weg iedereen bedanken voor de hele mooie tijd die ik heb mogen hebben in de voetballerij. Van kampioenschappen met Ajax, FC Volendam, ASV De Dijk, het behalen van Europees voetbal met FC Utrecht.”

Zwarthoed
Voor De Dijk is het wegvallen van Verhoeven een nieuwe tegenvaller. Op 31 augustus zag coach Jochem Twisker Theo Zwarthoed alsnog zijn loopbaan voortzetten bij Excelsior Rotterdam. Om die reden keek de club de afgelopen maanden al naar een extra doelman, maar door het stoppen van Verhoeven zal die wens alleen nog maar sterker worden. Tegelijk bevindt het vlaggenschop zich echter in onrustig vaarwater, omdat zowel het bestuur als hoofdsponsor Heino Braspenning is opgestapt. Zolang Braspenning niet terugkeert, zal het voor de Amsterdamse club lastig zijn een vervangende doelman te contracteren.

Loyaal
Vorige week besloten Achmed Ahahaoui, Nabil el Gourari, Giovanni Sabajo en Mostapha el Aamrani reeds uit de selectie te stappen. Het viertal is loyaal aan geldschieter Braspenning.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD