dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJeroen Spruijt verkiest Rijnsburgse Boys boven VVSB en Quick Boys

Jeroen Spruijt verkiest Rijnsburgse Boys boven VVSB en Quick Boys

Jeroen Spruijt speelt volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys. De 23-jarige middenvelder komt over van Westlandia, waar hij inmiddels 59 treffers voor scoorde, meldt het AD.

Profavontuur
Voor de Naaldwijker waren ook VVSB en Quick Boys in de markt, maar Spruit koos een overstap naar Rijnsburgse Boys. Daar treft hij vorig seizoen Wilfred van Leeuwen als coach. Twee jaar geleden stond de middenvelder nog op de radar van Sparta Rotterdam, maar verkoos hij het om eerst zijn studie te voltooien alvorens van club te wisselen.

Niveautje hoger
,,Ik ben de afgelopen maanden door een paar clubs uit de tweede en de derde divisie benaderd, waaronder Rijnsburg. Dan valt de keus al snel op een mooie club als Rijnsburgse Boys vanwege de spelers, de supporters en de entourage. Het is in Rijnsburg allemaal wat groter dan bij Westlandia. Bovendien is het een niveautje hoger. Bij mijn huidige club vinden ze het jammer dat ik wegga, maar ze gunnen mij deze stap wel”, stelt Spruijt op de clubsite van de Uien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD