donderdag, oktober 21, 2021
HomeCompetitiesTweede Divisie'Jeroen Rijsdijk snel gepresenteerd bij IJsselmeervogels'

‘Jeroen Rijsdijk snel gepresenteerd bij IJsselmeervogels’

Volgens RTV Utrecht wordt Jeroen Rijsdijk naar verwachting snel gepresenteerd als trainer van IJsselmeervogels. Zijn naam zingt al sinds het opstappen van Berry Smit nadrukkelijk rond.

Rijsdijk is momenteel clubloos nadat hij begin augustus zijn contract inleverde bij Almere City FC. ,,Ik ben tot de conclusie gekomen dat een andere uitdaging beter past bij het realiseren van mijn ambities”, stelde hij destijds. De voormalig coach van Excelsior Maassluis, SHO en Jong Sparta was enkele maanden interim-trainer bij de Almeerders, maar slaagde er niet in de Flevolanders te laten promoveren naar de Eredivisie.

Rijsdijk is tevens oud-speler van de Rooien en was teamgenoot van huidige technische commissie-voorzitter Erwin van der Lugt. Naast Rijsdijk werden eerder ook Gert Kruys en Dennis van der Steen genoemd.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD