dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsJermano Lo Fo Sang nu al vertrokken bij AFC

Jermano Lo Fo Sang nu al vertrokken bij AFC

AFC houdt haar ogen open voor defensieve versterking nu Jermano Lo Fo Sang alweer is vertrokken bij de Amsterdamse Tweede Divisionist. De 25-jarige linksback was sinds kort aangesloten bij de club maar wilde toch liever nog uitkijken naar een profclub.

Twijfelen
,,Ton du Chatinier heeft gezegd dat hij spelers wil hebben die er helemaal voor gaan, en niet eentje waar hij niet volledig op aan kan”, bevestigt Bob Duis, bestuurslid technische zaken het vertrek van de voormalig FC Volendam-speler tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. ,,Jermano zat in zijn achterhoofd nog met zijn profcarrière. Wanneer spelers twijfelen, kunnen ze beter ergens anders gaan kijken.”

Afscheid
Lo Fo Sang begon te twijfelen toen zijn zaakwaarnemer onlangs met een proefstage in Bulgarije kwam: ,,Toen heeft Ton al gezegd: je kiest voor AFC of je stage.” Toen Lo Fo Sang bovendien ook nog meedeed met het VVCS team besloot AFC afscheid te nemen. De Amsterdammers hebben naar eigen zeggen daardoor nog ruimte voor een verdediger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD