woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJeremy de Graaf helpt GVVV langs De Dijk, Kozakken Boys haalt uit...

Jeremy de Graaf helpt GVVV langs De Dijk, Kozakken Boys haalt uit tegen De Treffers

GVVV heeft flink wat zelfvertrouwen getankt door een klinkende zege op De Dijk. Ook Kozakken Boys revancheerde zich, waarbij De Treffers met liefst 5-0 werd verslagen.

GVVV – De Dijk 3-0
Een matige eerste helft bood weinig vermaak voor de toeschouwers op Panhuis. Na rust toonde GVVV zich echter de betere ploeg. Na een uur spelen scoorde Wilco den Hartog de 1-0, waarna de ban gebroken was. Jeremy de Graaf deed waarvoor hij gehaald is: doelpunten maken. De spits scoorde tweemaal, waarbij de tweede de bekroning was op een mooie aanval. De Dijk stelde er weinig tegenover. Voor de formatie van coach Jochem Twisker betekent het bovendien de tweede nederlaag op rij, nadat vorige week in eigen huis al werd verloren van Koninklijke HFC.

Kozakken Boys – De Treffers 5-0
Kozakken Boys was er veel aan gelegen om niet alleen de eerste zege van dit seizoen binnen te halen, maar om bovendien zich te revancheren voor de uitglijder vorige week bij HHC. De equipe van Danny Buijs walste over De Treffers heen. Voor de pauze was Leon Bot tweemaal trefzeker. Na rust kwamen daar treffers bij van Mendes Moreira, Van Nuland en El Azzouti. Op dat moment was De Treffers-middenvelder Bas Hendriks al met rood van het veld gestuurd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD