zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagJeffrey Vlug terug in het voetbalvak als assistent-trainer

Jeffrey Vlug terug in het voetbalvak als assistent-trainer

Toen Jeffrey Vlug in 2020 stopte met actief voetballen op amateurniveau bij het Utrechtse Hercules had hij niet kunnen bevroeden dat hij in het nieuwe seizoen 2022-2023 weer verenigd zou gaan worden met zijn toenmalige trainer Jochem Twisker. En toch gaat dat gebeuren. Legde Sportlust’46 in een eerder stadium Jochem Twist al vast als hoofdtrainer voor het komende seizoen; gisteren meldde RTV Utrecht dat Jeffrey Vlug zijn assistent gaat worden.

Vlug kan bogen op een mooie carrière als prof en amateurvoetballer (hij kwam o.a. uit voor RBC, Sparta, FC Eindhoven, FC Den Bosch, Fortuna Sittard, Rijnsburgse Boys, Hercules) en gaat hij nu bij  Sportlust aan zijn eerste trainers ”klus” beginnen. Iets waarmee hij erg blij is.

“Ik zie een samenwerking met Jochem en de rest van de trainersstaf helemaal zitten. Ik hoop veel te leren bij deze mooie club en voor mij mag het nieuwe seizoen volgende week al beginnen” aldus Vlug.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD