dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCJeffrey Rijsdijk verruilt Almere City voor Kozakken Boys

Jeffrey Rijsdijk verruilt Almere City voor Kozakken Boys

Jeffrey Rijsdijk zet zijn loopbaan voort bij Kozakken Boys. De 30-jarige middenvelder komt over van Almere City FC, waar hij de afgelopen twee seizoen tot 52 wedstrijden in de Eerste Divisie kwam. Eerder speelde hij voor Go Ahead Eagles, FC Groningen, FC Dordrecht en Sparta.

Mooie club
Rijsdijk tekent voor één seizoen op de Zwaaier. ,,Ik ben blij met de overstap naar Kozakken Boys. Het is in mijn ogen één van de mooiste clubs in de amateurwereld”, stelt Rijsdijk op de clubsite van de tweededivisionist. ,,Ik ben nu dertig jaar en vind het profvoetbal mooi geweest. Ik ben nog fit, dus kan ik hopelijk van waarde zijn in de Tweede Divisie en daarnaast mijn maatschappelijke carrière opbouwen.”

Professionalisering
,,Ik heb de top van het amateurvoetbal altijd in ga gaten gehouden en sinds de eerste gesprekken met Kozakken Boys heb ik de club intensief gevolgd”, vervolgt Rijsdijk. ,,De TC heeft me verteld over de professionalisering die de club al heeft doorgemaakt, maar ook over bijvoorbeeld de verbouwing van het complex. Het heeft een goede indruk op mij gemaakt en ik kijk er naar uit om hier te beginnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD