vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsQuick BoysJeffrey Jongeneelen denkt na over zijn toekomst

Jeffrey Jongeneelen denkt na over zijn toekomst

,,Na mijn misser van vorige week was het wel lekker dat ik nu de goal maak die ons een punt oplevert,” glimlachte Jongeneelen na afloop van Quick Boys – Rijnsburgse Boys. De glimlach wordt nog iets groter en ondeugender voor hij verder gaat. ,,En helemaal als je hem hier maakt.” In het vervolg van het gesprek licht de buitenspeler een tipje van de sluier op over zijn toekomst. Was het zijn laatste goal op Nieuw Zuid tegen Quick Boys?

,,Ik ben in gesprek met Rijnsburgse Boys,” zegt Jongeneelen. ,,En verder ben ik voor mezelf goed aan het nadenken over komend seizoen. Verder wil ik er eigenlijk nog niet te veel over zeggen.” Over de wedstrijd zelf was een stuk meer te vertellen. ,,Het was weer een derby waar echt alles inzat he?”

Een derby ook waarin het voetbal van beide kanten niet hoogstaand was. ,,Er was heel veel passie en strijd van beide kanten. Opstootjes, gele en rode kaarten, een mooi scoreverloop. Maar voetballend was het niet goed,” vond de aanvoerder van dienst. ,,Toen zij met tien kwamen hadden we wel een fase waarin we het baltempo omhoog konden schroeven, maar we hadden ontzettend veel moeite om erdoorheen te komen. Na rust ging dat wel iets beter.”

Al met al was een puntendeling wel een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen, vond Jongeneelen. ,,Het was geen hoogstaande wedstrijd. Maar er gebeurde wel van alles in het veld.” De derby zou echt helemaal af zijn geweest als er ook langs de lijn van alles was gebeurd. ,,Dit zijn wel wedstrijden waar je het publiek echt mist,” vindt ook Jongeneelen. ,,Gelukkig heb je hier dan nog wat rumoer vanuit de duinen, maar het liefst speel je deze wedstrijd voor een vol sportpark.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD