dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieJay Idzes verruilt FC Eindhoven voor Go Ahead Eagles, Bourard naar ADO

Jay Idzes verruilt FC Eindhoven voor Go Ahead Eagles, Bourard naar ADO

FC Eindhoven raakt middenvelder Jay Idzes kwijt aan Go Ahead Eagles. Ook Samy Bourard vertrekt: hij tekent komende week bij ADO Den Haag.

Idzes (19) tekent voor drie seizoenen in de Adelaarshorst. ,,De lijn die ik bij FC Eindhoven heb opgepakt, wil ik bij Go Ahead Eagles doortrekken. Op termijn wil ik de stap naar de Eredivisie zetten. Het liefst mét Go Ahead Eagles, dat zou echt tof zijn. De ambitie en visie van de club en het persoonlijke plan wat ze met mij hebben, spreken me aan”, zegt Idzes tegen de Deventer clubkanalen.

Technisch manager Paul Bosvelt is blij met de komst van Idzes: ,,Een jonge speler, die voor zijn leeftijd een heel volwassen indruk maakt en al behoorlijk wat wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam heeft staan. Jay is een technisch en inzichtelijk goede speler, waar volgens ons nog meer potentie in zit. Wij hopen dat hij zich bij Go Ahead Eagles verder kan ontwikkelen om die stappen te maken.” Eerder legde Eagles al Luuk Brouwer vast.

Eindhoven ziet ook Samy Bourard vertrekken. Hij tekent een meerjarig contract bij ADO, meldt Omroep West.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD