Volg ons
Jason Oost Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Jason Oost stopt bij Quick Boys en wordt assistent bij Jong Almere City

Jason Oost stopt bij Quick Boys en wordt assistent bij Jong Almere City

De samenwerking tussen Quick Boys en spits Jason Oost blijft beperkt tot slechts één seizoen. De 34-jarige aanvaller beëindigt deze zomer zijn actieve carrière als speler om verder te gaan in het trainersvak.

Thuiskomen

Dat doet Oost bij zijn vorige club Almere City FC. In Almere wordt Oost jeugdtrainer en assistent-trainer van het beloftenteam, dat zich dit seizoen ter nauwernood wist te handhaven in de Derde Divisie zaterdag. “Dit voelt voor mij als thuis komen.”

Fijne kneepjes leren

“Ik heb als voetballer mooie jaren gehad bij Almere City FC en nu wil ik in de jeugdopleiding mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de club. Ik heb ontzettend veel zin in de nieuwe uitdaging. Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij Feyenoord, waar ik zelf ook de jeugdopleiding heb doorlopen. Ik heb daar de vrijheid gekregen om de fijne kneepjes van het trainersvak te leren. Inmiddels heb ik mijn TC3 en TC2 behaald”, stelt Oost op de website van Almere City FC.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag