dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagJason Oost stopt bij Quick Boys en wordt assistent bij Jong Almere...

Jason Oost stopt bij Quick Boys en wordt assistent bij Jong Almere City

De samenwerking tussen Quick Boys en spits Jason Oost blijft beperkt tot slechts één seizoen. De 34-jarige aanvaller beëindigt deze zomer zijn actieve carrière als speler om verder te gaan in het trainersvak.

Thuiskomen

Dat doet Oost bij zijn vorige club Almere City FC. In Almere wordt Oost jeugdtrainer en assistent-trainer van het beloftenteam, dat zich dit seizoen ter nauwernood wist te handhaven in de Derde Divisie zaterdag. “Dit voelt voor mij als thuis komen.”

Fijne kneepjes leren

“Ik heb als voetballer mooie jaren gehad bij Almere City FC en nu wil ik in de jeugdopleiding mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de club. Ik heb ontzettend veel zin in de nieuwe uitdaging. Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij Feyenoord, waar ik zelf ook de jeugdopleiding heb doorlopen. Ik heb daar de vrijheid gekregen om de fijne kneepjes van het trainersvak te leren. Inmiddels heb ik mijn TC3 en TC2 behaald”, stelt Oost op de website van Almere City FC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD