dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsJarno Westerman van PEC Zwolle op de brommer naar de Vogels

Jarno Westerman van PEC Zwolle op de brommer naar de Vogels

Jarno Westermanstaat te boek als een 20-jarige pijlsnelle buitenspeler. DE TC van IJsselmeervogels was er als de kippen bij om dit talent vast te leggen. Hij komt over van de beloften van PEC Zwolle, waar hij sinds 2020 voor speelde.

Westerman maakte in 2013 op elfjarige leeftijd de overstap van JVC Dedemsvaartnaar de Zwollenaren. Bij de ‘Blauwvingers’ doorliep hij de jeugdopleiding om vanaf de zomer van 2019 al op zijn 17e mee te trainen met het A-elftal. Direct bij de start van dat seizoen debuteerde Westerman in de Eredivisie, als invaller in het openingsduel met Willem II. Zijn ontwikkeling stagneerde echter door tweemaal een gebroken middenvoetsbeentje.

 

zzp-boekhouder-amsterdam

Erwin van der Lugt over de komst van Jarno Westerman: “Na het vertrek van Stan (Beune) waren we op zoek naar een talentvolle buitenspeler met snelheid en diepgang. Uit ons netwerk kwam zijn naam naar voren. Jarno traint al drie jaar op een hoog niveau, maar is inmiddels toe aan een nieuwe uitdaging.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD