Volg ons
Anton Janssen De Treffers

Tweede Divisie

Janssen verklaart succes De Treffers: “Rol Misidjan en De Bondt”

Janssen verklaart succes De Treffers: “Rol Misidjan en De Bondt”

De Treffers-coach Anton Janssen zag naar eigen zeggen een ‘spectaculaire wedstrijd’ tegen Spakenburg, waar de Groesbeekse ploeg haar zesde zege op rij boekte: 3-4.

Meer balans in elftal

“Dit was onze zesde zege op rij”, glunderde Janssen. “Hoe ik die zegereeks verklaar? Dat is altijd lastig, maar ik denk dat met de komst van Cendrino Misidjan meer balans in het elftal is gekomen en we Nick de Bondt nu op een andere manier kunnen gebruiken. Los daarvan zie je na elke overwinning het vertrouwen groeien.”

Eerder moeten beslissen

De coach van De Treffers had echter ook een kritiekpunt: “We hadden de wedstrijd al veel eerder moeten beslissen, want we krijgen kans op kans. Maar omdat we het niet afmaken, blijft het spannend. In de eerste tien minuten van de wedstrijd waren we nog even aan het afwachten wat de invloed van de nieuwe coach bij Spakenburg zou worden, gingen ze 4-4-2 of 4-3-3 spelen? Maar al met al ben ik dik tevreden. Ik zag een enorme wil om te winnen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie