dinsdag, maart 2, 2021
Home Clubs De Treffers Janssen (TOP Oss) kiest voor De Treffers: ' Voor mij is dit...

Janssen (TOP Oss) kiest voor De Treffers: ‘ Voor mij is dit nu de ideale stap en lekker dicht bij huis’

De Treffers kan komend seizoen een beroep doen op Dennis Janssen. De speler die inzetbaar is als rechtsback, rechtshalf of als verdedigende middenvelder komt over van TOP Oss waar hij in het bezit is van een aflopend contract. De komst van de speler werd door de club uit de Tweede Divisie wereldkundig gemaakt op de officiële website.

- Advertentie -

Ervaren kracht
In het lopende seizoen was hij tot dusver goed voor vijftien wedstrijden voor TOP Oss. Hij wist in deze duels één keer het net van de tegenstander te vinden en was goed voor twee assists. Vanaf het seizoen 2011/2012 mag Janssen zich een vaste waarde noemen in het elftal uit Oss. In totaal droeg hij in 196 wedstrijden het shirt van de Brabantse formatie.

Warme club
Op de website van De Treffers gaf de nieuwste aanwinst voor het seizoen 2019/2020 uitleg over zijn keuze.  ,,Ik ken de club en ik weet dat het een warme club is waar de sfeer optimaal is, zowel binnen als buiten het veld. Daarnaast staat er een complex dat je bij maar heel weinig clubs ziet. Ik ben heel blij met deze overstap! Ik ben op een leeftijd dat je na moet gaan denken wat je na het voetbal wil gaan doen. Op dit moment werk ik al een aantal uur per week bij een accountantskantoor en heb ik de afgelopen tijd al wat opleidingen gevolgd en afgerond. Voor mij is dit nu de ideale stap en lekker dicht bij huis’

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES