Volg ons
Anton Janssen De Treffers

Tweede Divisie

Janssen plakt er derde seizoen aan vast bij De Treffers

Janssen plakt er derde seizoen aan vast bij De Treffers

Anton Janssen heeft zijn contract bij De Treffers verlengd. De 53-jarige oefenmeester is momenteel aan zijn tweede seizoen in Groesbeek bezig. Daar zal dus nog minimaal een derde campagne bij gaan komen voor de club uit de Tweede Divisie.

Profvoetbal wel gezien

Onlangs gaf Janssen al aan dat hij niet zo nodig meer terug wilde naar het betaalde voetbal. De voormalig speler van onder meer NEC, PSV en Fortuna Sittard is al sinds 2006 actief als trainer. Dat deed hij achtereenvolgens bij Jong PSV, Gemert, NEC (als assistent), FC Oss en NEC. Bij Oss en Gemert presteerde hij goed, waardoor NEC hem de kans gaf na het zeer snelle ontslag van Alex Pastoor. Uiteindelijk degradeerde de club uit Nijmegen en daarop wilde NEC hem in een andere functie verder laten gaan. Dat zag Janssen niet zitten.

Uitmuntende reeks

De trainer zat enige tijd thuis, tot Ton Caanen plotseling vertrok bij De Treffers. Janssen stapte in en wist vorig seizoen een vierde plaats in de Topklasse Zondag te bereiken. Daarmee was de doelstelling bereikt door te promoveren naar de Tweede Divisie. In de huidige campagne kwam de Groesbeekse ploeg mede door veel blessures in de defensie langzaam op gang, maar inmiddels is er sinds begin september alleen nog verloren van Barendrecht. Uit de laatste vier duels werden acht punten verzameld, waardoor een plaats in het linkerrijtje is veroverd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie