Volg ons
Robin Janssen De Treffers Jong FC Twente

Tweede Divisie

Janssen loopt dubbele kaakbreuk op tegen Jong FC Twente

Janssen loopt dubbele kaakbreuk op tegen Jong FC Twente

Voor Robin Janssen is het seizoen voorbij. De middenvelder van De Treffers raakte zwaar geblesseerd in het duel bij Jong FC Twente. Al in de eerste helft moest hij eraf nadat hij in botsing kwam met de knie van Twente-speler Richard Jensen. Onderzoek wees uit dat hij een dubbele kaakbreuk had opgelopen.

Direct geopereerd

Janssen is gelijk geopereerd in het ziekenhuis in Hengelo en moest een nacht in het ziekenhuis blijven. De speler laat zelf weten dat hij nu weer naar huis mocht, maar zijn seizoen zit er wel op. De verwachting is dat hij minimaal een maand moet revalideren, maar vermoedelijk zelfs langer. Het seizoen zit er dan al op, waardoor hij zich kan gaan richten op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Treffers verloor het duel overigens eveneens pijnlijk met 4-1.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie