woensdag, mei 31, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJanssen (Gemert) stopt met voetballen door knieblessure

Janssen (Gemert) stopt met voetballen door knieblessure

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende vv Gemert maakte zaterdagochtend bekend dat Joris Janssen heeft besloten om te stoppen met voetballen. De aanwinst liep recent een zware knieblessure op waardoor hij anderhalf tot twee jaar niet inzetbaar zou zijn.

De verdediger maakte in de zomer de overstap van OJC Rosmalen naar Gemert. In een van zijn eerste trainingen bij Gemert overstrekte hij zijn knie. Een MRI-scan wees uit dat het ging om een gescheurde kruisband en waarschijnlijk ook schade aan zijn meniscus. Een operatie was noodzakelijk, maar die heeft Janssen uit laten stellen vanwege zijn studie geneeskunde. Hierdoor zou de speler ook een groot gedeelte missen van seizoen 2022/2023 waardoor hij er voor koos om Gemert duidelijkheid te geven en te stoppen met voetbal.

De centrale verdediger kwam tot op heden tot 101 wedstrijden in de Tweede Divisie en 44 in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Voor zijn zes jaar bij De treffers maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van NEC

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD