Volg ons
Anton Janssen De Treffers

Tweede Divisie

Janssen baalt: “Niet goed hoe De Treffers goals weggeeft”

Janssen baalt: “Niet goed hoe De Treffers goals weggeeft”

De Treffers is twee duels goed op gang gekomen, om zowel tegen UNA als AFC een voorsprong uit handen te geven. Zo heeft de Groesbeekse formatie pas één punt op de teller, bij AFC werd zondag zelfs pas in blessuretijd verloren na dat een minuut eerder de 2-2 was geproduceerd. Trainer Anton Janssen baalde dan ook vreselijk.

Zomaar kunnen winnen

“We gingen in het laatste kwartier echt nog voor het punt of meer. Dat de gelijkmaker toch nog valt was de verdienste van mijn ploeg. Ik kon er mee leven, vooral ook omdat je in de laatste minuut op gelijke hoogte komt. Als het nog een beetje meer had meegezeten hadden we ook nog kunnen winnen ook”, zegt hij tegenover DeGroesbeek.nl.

Daarin schieten we tekort

“Tot overmaat van ramp veroorzaken we een overtreding aan de zijkant en werken we de bal niet goed weg. Die wordt onderschept met gevolg dat Wesley Meeuwsen een handsbal maakt. Ik kon het zelf niet goed waarnemen. Ja, dat is ongelukkig maar je kunt ook die bal wegschieten want er was niemand in de buurt. Dus was het ook geen reden om de bal met de borst aan te nemen. Ik denk wel dat wij daarin tekort schieten”, is zijn conclusie. “Het is jammer dat het gewoon even tegen zit. Voetballend hebben we redelijke fases ertussen zitten. Wat natuurlijk niet goed is dat we de goals te makkelijk weggeven.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie