woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJansen gaat bij GVVV voor zevende en achtste seizoen

Jansen gaat bij GVVV voor zevende en achtste seizoen

Johan Jansen is de vierde speler in een week tijd die zijn contract bij GVVV heeft verlengd. De doelman had een aflopende verbintenis, maar beide partijen waren er snel uit om te verlengen. Er zijn gelijk ook twee seizoenen aan vastgeplakt, waardoor hij tot de zomer van 2019 op Sportpark Panhuis zal blijven.

‘Waterreus’ van Veenendaal

De sluitpost uit Barneveld speelde in het verleden voor Terschuurse Boys en SDV Barneveld, om in het betaald voetbal pogingen te wagen bij NAC Breda en Almere City waarvoor hij in totaal zeven wedstrijden speelde. In 2011 maakte hij vanuit Almere de overstap naar GVVV. In Veenendaal speelde hij inmiddels al 170 wedstrijden. In die jaren kreeg hij trekjes van Ronald Waterreus. In zijn tijd bij PSV kreeg Waterreus ieder jaar een nieuwe concurrent, maar telkens won hij na een stevige strijd de plaats onder de lat. De laatste jaren gaat hetzelfde op voor Jansen, want Christian de Haan, Sven Taberima en dit seizoen Kevin Rijnvis kwamen naar GVVV. Ze moesten uiteindelijk toch allemaal plaats nemen op de bank achter Jansen.

Kwartet bijgetekend

Vorig seizoen werd Jansen zelfs winnaar van het ONEkeeper Klassement van Jaar, voor de beste keeper in de Topklasse. In de Tweede Divisie miste de goalie voorlopig nog geen minuut. Met het vastleggen van Jansen zijn er al vier spelers die hebben bijgetekend. Vorige week krabbelden Roy Terschegget, Robin Mulder (beiden twee jaar) en Bart Hulsbos al een nieuw contract. Trainer John de Wolf heeft eveneens aangegeven snel te willen bijtekenen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD