dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJansen en Schimmel winnaars OneKeeper.nl Klassement

Jansen en Schimmel winnaars OneKeeper.nl Klassement

Het is dit seizoen dubbel feest voor zowel Johan Jansen als Jan Schimmel. Jansen pakte na een moeizaam seizoen toch een ticket voor de Tweede Divisie met GVVV, terwijl Schimmel voor het tweede jaar op rij met FC Lienden de titel pakte in de Topklasse Zondag. Daar komt nog eens bij dat ze allebei winnaar zijn geworden van het OneKeeper.nl Keepersklassement.

Forse eindsprint

Op zaterdag lag de strijd heel lang open, maar kroop Jansen langzaam omhoog. Voor de winterstop werd hij nog vijf duels gepasseerd voor Sven Taberima, maar hij heeft zich uitmuntend herpakt. “Toen ik na de winterstop op Topklasser.nl keek en zag dat ik bovenaan stond, ben ik het gaan volgen”, reageert Jansen tegenover Topklasser.nl op zijn uitverkiezing. “Het is een hele mooie waardering, al is het eigenlijk ook de verdienste van onze gehele achterhoede.”

Uniek record

De strijd op zondag voor het OneKeeper.nl Keepersklassement was een stuk minder spannend. Schimmel stak er namelijk met kop en schouders bovenuit. Vooral doordat hij maar liefst zestien keer de nul wist te houden. Dit is een aantal dat in de voorgaande jaren in de Topklasse bij verre is bereikt. Zijn voorsprong op Jeffrey Brammer (HSC’21) was uiteindelijk dan ook groot. De keeper van het Jaar wordt beloond met een sponsorpakket van een jaar van OneKeeper.

Bekijk hier alle eindstanden van de OneKeeper.nl Keepersklassementen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD