dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagJan Piet Bosma (Harkemase Boys): 'ACV manoeuvreert zich steeds onterecht in de...

Jan Piet Bosma (Harkemase Boys): ‘ACV manoeuvreert zich steeds onterecht in de underdogpositie’

Harkemase Boys beleefde een uitstekende week. Het stuntte op de Krom door Katwijk uit het bekertoernooi te wippen en won zaterdag – zij het moeizaam – van ACV.

Trainer Jan Piet Bosma vond bovendien dat de zege op ACV extra knap was, omdat de Asser formatie veel sterker is dan de club uitdraagt. ,,We weten dat ACV een goede ploeg heeft. Ze duwen zichzelf steeds in de underdogpositie, dat ze niet zo’n goede ploeg hebben, dat ze er maar in moeten blijven, dat ze eigenlijk boven hun stand leven”, stelde Bosma in gesprek met Harkemase Boys TV.

,,Ik heb het er voor de wedstrijd nog met ze over gehad van: ‘Jongens, jullie hebben een geweldige ploeg’. Dat zijn allemaal jongens van Jong FC Groningen, Jong FC Emmen en de spits van FC Emmen toen ze Eredivisie speelden. Dus je moet ook eens zeggen: ja, het is een goede ploeg. Wij hebben per definitie altijd moeite met ACV.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD