woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieJan Lammers verruilt RKC Waalwijk voor Indonesisch avontuur

Jan Lammers verruilt RKC Waalwijk voor Indonesisch avontuur

Centrale verdediger Jan Lammers vertrekt per direct bij RKC Waalwijk en gaat in Indonesië voetballen bij Pusamania Borneo FC. De fysiek sterke mandekker kwam anderhalf jaar geleden over van De Graafschap en was in zijn eerste seizoen in Waalwijk direct aanvoerder.

De 23-jarige Gelderlander doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en maakte op 19-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van de Superboeren in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Telstar. Mede door een zware hoofdblessure kwam hij uiteindelijk tot slechts 41 competitiewedstrijden in Doetinchem, waaronder vijf duels in de Eredivisie. In 2017 vertrok hij naar Waalwijk, waar hij sterk begon en tot de winterstop een onbetwiste basisspeler was. Uiteindelijk kwam Lammers tot 34 competitieduels voor RKC Waalwijk. Borneo FC speelt in de hoogste divisie in Indonesië en heeft met Diego Michiels een andere Nederlander in de selectie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS