dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapJan Lammers vanavond tegen 'zijn' De Graafschap: 'Had graag willen blijven'

Jan Lammers vanavond tegen ‘zijn’ De Graafschap: ‘Had graag willen blijven’

Jan Lammers neemt het vanavond met zijn nieuwe club RKC op tegen De Graafschap, de club waar hij veertien jaar speelde en deze zomer plotseling weg moest. ,,Laat ik er maar niet te veel woorden aan vuil maken, anders word ik weer kwaad. Ik had graag willen blijven en het is niet het afscheid geworden dat ik verwacht had”, zegt hij in De Gelderlander.

Vertrouwd
De verdediger uitte zijn onvrede voor het oog van de gehele spelersgroep naar trainer Henk de Jong toen hem duidelijk werd dat de club van hem af wilde. Inmiddels is de boosheid gezakt: ,,Het is goed voor me geweest om naar een andere club te gaan. Als jochie van acht ging ik naar De Graafschap. In die veertien jaar was natuurlijk alles vertrouwd geworden, het was een veilige omgeving. Nu zit ik bij een nieuwe club en dat is verfrissend. Ik ben ook verhuisd naar Den Bosch en voor mijn persoonlijke ontwikkeling is dat goed.”

Aanvoerder
Dat men in Waalwijk wel vertrouwen in hem heeft, blijkt wel uit het feit dat trainer Peter van den Berg hem direct aanvoerder maakte: ,,Dat had ik niet verwacht. Zeker omdat we ook oudere spelers hebben met meer ervaring dan ik. Ik zie het als een teken dat ik goed bezig ben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD