Home Uitgelicht Jan Dirk van der Zee: 'Organiseer ook geen trainingen en oefenwedstrijden'

Jan Dirk van der Zee: ‘Organiseer ook geen trainingen en oefenwedstrijden’

De KNVB doet een dringend beroep op amateurclubs om tot het einde van deze maand geen activiteiten te organiseren. Dat zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee op de website van de voetbalbond.

- Advertentie -

,,Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal”, stelt de bestuurder in een statement.

Zoals bekend zijn alle wedstrijden, zowel in het betaald als amateurvoetbal, tot en met 31 maart afgelast. Ook jeugdduels en zaalvoetbalwedstrijden gaan niet door. De KNVB wil voorlopig nog niet denken aan wedstrijden zonder publiek: ,,Zolang er ruimte in het competitieprogramma is om wedstrijden uit te stellen, houdt de KNVB vast aan het spelen van de wedstrijden met publiek. Pas in het laatste stadium van de competitie, als er echt niet meer geschoven kan worden, dan komt het noodmiddel van spelen zonder publiek in beeld.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES