Volg ons

De Treffers

Jan de Jonge ook volgend seizoen trainer van De Treffers

Jan de Jonge ook volgend seizoen trainer van De Treffers

Jan de Jonge is ook volgend seizoen de trainer van het vlaggenschip van De Treffers. De voormalig profcoach start na de zomer aan zijn derde seizoen op sportpark Zuid in Groesbeek.

,,Anderhalf jaar geleden werd Jan de Jonge eindverantwoordelijke van onze eerste selectie en in zijn eerste seizoen werd de negende plaats bezet toen de competitie werd stil gelegd. De start van het huidige seizoen was minder, maar zowel De Treffers en Jan de Jonge zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en waren er snel uit om de samenwerking te continueren”, stelt de club op haar website.

De Jonge: ,,Het bevalt me nog steeds erg goed om trainer van De Treffers te zijn. De spelersgroep is enthousiast en gretig en bovendien zijn we met zijn allen met een heel mooi project bezig. We leggen veel focus op talentontwikkeling. (..) Uiteindelijk is het doel om de eerste selectie en de Onder 21 gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.” De Jonge werkte eerder bij FC Emmen, sc Heerenveen, De Graafschap, Heracles Almelo, het Cypriotische Nea Salamina Famagusta, het Duitse Vfl Bochum en FC Twente.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Treffers