zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJamie den Hartog per direct van Excelsior Maassluis naar Westlandia

Jamie den Hartog per direct van Excelsior Maassluis naar Westlandia

Excelsior Maassluis staat bekend om de goede jeugdopleiding. Jaarlijks breken talenten door, maar dat is nog niet weggelegd voor Jamie den Hartog. De 21-jarige verdediger kiest eieren voor zijn geld en stapt per direct over naar derde divisionist Westlandia. De KNVB heeft goedkeuring verleend voor de overschrijving. Hij is zaterdag al inzetbaar voor de Naaldwijkers.

Den Hartog was sinds de jongste jeugd als speler actief bij Excelsior Maassluis en maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht. In dat seizoen werd hij vanwege zijn stromachtige ontwikkeling winnaar van de Nees Pellikaan Award.

Op 12 oktober 2019 debuteerde Den Hartog in de basisopstelling tijdens de uitwedstrijd tegen VV Noordwijk. In het met 1-3 gewonnen duel was de verdediger met een afstandsschot verantwoordelijk voor de openingstreffer en werd het voor hem een debuut om niet snel te vergeten.

 

Vanwege de grote concurrentie in de verdediging van de Tricolores kwam hij de afgelopen seizoenen aan weinig speelminuten in het eerste elftal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD