zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlClubsJong FC Den BoschJairo Schet duikt als proefspeler op bij Quick Boys

Jairo Schet duikt als proefspeler op bij Quick Boys

Kersvers tweede divisionist Quick Boys is nog niet uitgekeken op de transfermarkt. Zo dook tijdens de eerste training deze zaterdag de 21-jarige Jairo Schet op. De buitenspeler maakte na de winterstop afgelopen seizoen zijn debuut in de Zaterdag Hoofdklasse A bij Jong FC Den Bosch. Nu heeft hij de mogelijkheid om bij Quick Boys zijn kunsten te laten zien.

Schet heeft zijn jeugd doorgebracht bij Zeeburgia, maar maakte in 2014 de overstap van Amsterdam naar Zwolle, om daar in de O17-selectie te gaan spelen bij PEC. Halverwege zijn derde seizoen maakte de jonge linkspoot de overstap naar Jong FC Den Bosch. Omdat de Brabanders vorig seizoen in de voetbalpiramide actief waren, kon Schet zich op de amateurvoetbalvelden duidelijk laten zien.

Hoewel linksbenig, kan de jonge aanvaller ook op de rechterflank terecht. De blauw-witten uit Katwijk hebben in de zomer al twee vleugelaanvallers overgenomen. Zo kwam Raymond de Waard als flankspeler over van ADO ’20, terwijl Tommy Bekooij terugkeerde na een pikante periode bij VVSB. Of Jairo Schet zich in dat rijtje voegt van nieuwkomers bij de club van trainer Edwin Grünholz, zullen we snel genoeg merken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD