zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsJaimy Schaap stapt niet meer op vrijdagavond

Jaimy Schaap stapt niet meer op vrijdagavond

IJsselmeervogels is goed begonnen in de Tweede Divisie. Na zes duels staat het op de tweede plaats met twaalf punten. Met name sluitpost Jaimy Schaap valt positief op.

In het AD doet hij uit de doeken dat hij er veel tijd en energie heeft ingestoken om tot zijn niveau te komen. ,,Het gaat lekker. Met assistent-trainer Pascal Bosschaart hadden we een afspraak met een groepje dat we in de zomer zouden doortrainen. Ik ben twee keer per week naar sportpark De Westmaat gegaan. In al die weken heb ik slechts één keertje een training gemist. En dat kwam dan nog doordat ik moest werken”, aldus de doelman.

Wijnbar

Schaap zegt lachend tegen de krant dat hij ondertussen wel een wijnbar kan beginnen, doelend op de prijs die bij de thuiswedstrijd klaar ligt voor de man of the match; een wijnpakket. De keeper vindt overigens dat hij in meerdere opzichten is gegroeid. ,,Ik ben dingen anders gaan zien. Ik heb ook dingen laten vallen. Bijvoorbeeld het stappen met mijn maten. Nou, daar hoef je op vrijdag niet bij me mee aan te komen. Inmiddels weet iedereen om me heen dat wel. Ik vind ook dat ik ben gegroeid in het aansturen van mensen. In mijn werk en op het voetbalveld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD