Volg ons

Tweede Divisie

Jaimy Schaap: ‘Lastig om in te schatten of wij titelkandidaat nummer 1 zijn’

Jaimy Schaap: ‘Lastig om in te schatten of wij titelkandidaat nummer 1 zijn’

IJsselmeervogels leek vorig seizoen met name voor de winterstop in sneltreinvaart op weg naar de titel. Richting de winter kwam de klad er echter in bij de Rooien. Doelman Jaimy Schaap durft niet met zekerheid te stellen of zijn ploeg komend seizoen topfavoriet is voor het zilverwerk.

,,We hebben zeker veel kwaliteit”, stelt Schaap in gesprek met het AD. ,,Toch blijft het lastig in te schatten of wij nu titelkandidaat nummer één zijn. Een voetbalploeg is nu eenmaal geen simpele optelsom van individuele kwaliteiten. Het is juist heel belangrijk hoe je als team functioneert. Dat hebben we de afgelopen seizoenen wel gezien, daar schortte het bij ons nog wel aan. Het gaat nu ook zeker weer een dingetje worden om iedereen tevreden te houden.”

Toch is de doelman hoopvol: ,,Ik heb een positieve indruk van de groep, ik denk dat we wel de jongens hebben om elkaar te kunnen corrigeren als het even mis dreigt te gaan. Zo heb ik ook een positieve indruk van de nieuwe trainer. Iedereen gaat weer met plezier naar de training. En dat is in die periode tot het vertrek van Ted Verdonkschot toch echt anders geweest. Toen kwamen toch heel wat jongens met tegenzin naar de club.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie