Volg ons

Derde Divisie

Jaime Bruinier stopt bij VVOG en treedt toe tot staf

Jaime Bruinier stopt bij VVOG en treedt toe tot staf

Jaime Bruinier heeft zijn laatste duel als speler van VVOG gespeeld. De oud-prof heeft besloten zijn loopbaan te beëindigen en zal toetreden tot de staf bij de Harderwijkse club, schrijft De Stentor.

Bruinier wordt assistent-trainer en rechterhand van Raymond Schuurman. Hij volgt Patrick Posthuma op, die hoofdtrainer zal worden van ASV Dronten. De 32-jarige Bruinier speelde vier seizoenen voor VVOG. Daarvoor was de middenvelder actief bij het Italiaanse Abano, Sparta Rotterdam, AGOVV en Vitesse.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie